(Android) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles περισσότερα κρύσταλλα χάκ
Mar 5, 2022 20:07:18 GMT -5
Post by vallutheperking on Mar 5, 2022 20:07:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα κρύσταλλα χάκ ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Δεν μου αρέσουν τα ομαλά παζλ, είναι πολύ εύκολα, είναι κάπως προφανές πού πάνε τα κομμάτια και είναι απλώς σαν να χάνεται χρόνος μεταξύ των διαφημίσεων. Δεν μπορώ να κατηγορήσω το υπόλοιπο παιχνίδι.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά διαφημίσεις μετά από σχεδόν κάθε παζλ. Απεγκαταστάθηκε μετά από ίσως 20 λεπτά. Νομίζω ότι πέρασα περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις παρά παίζοντας το παιχνίδι.
Δεν μου επέτρεψε να τοποθετήσω το τελευταίο κομμάτι του παζλ για να μπορεί να προβάλλει διαφημίσεις. Αυτό συνέβη ξανά και ξανά. Καταλαβαίνω την ανάγκη για διαφημίσεις, αλλά ας τελειώσει πρώτα ο πελάτης το παζλ!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί δεν μπορώ να είμαι αγχωτικός όταν παίζω αυτό το παιχνίδι, αφιερώνω όλο τον χρόνο μου αν δεν είμαι απασχολημένος με αυτό το παιχνίδι, επομένως είναι ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι, παίξτε αυτό το κορίτσι και θα να νιώθεις καλά
Το μισώ αυτό γιατί ο μόνος λόγος είναι ότι έχουν εμφανιστεί περισσότερες διαφημίσεις
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο, μεγάλες διαφημίσεις επίσης. Ακόμη και κάνοντας κλικ στο «x» στη διαφήμιση δεν την κλείνει. Μερικές φορές οι διαφημίσεις πηγαίνουν κατευθείαν στο play store κατά την επιλογή της εξόδου. Τα παιχνίδια είναι εντάξει, αλλά οι συνεχείς διαφημίσεις το κάνουν αφόρητο. Επίσης, η εφαρμογή είχε μια ειδοποίηση για ενημέρωση, ενημέρωσε την εφαρμογή και έγινε λήψη μιας άλλης εφαρμογής στο τηλέφωνό μου. Διέγραψε αμέσως και αυτή την εφαρμογή.
Καλό παιχνίδι, πολλές διαφημίσεις όμως!
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Blackmoor 2: Action Platformer Aksiyon tkg
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Μπορείτε να πείτε μόνο ένα ή δύο επίπεδα, τότε υπάρχει μια διαφήμιση
Παιχνίδια παζλ
Για απλά κανένας ενθουσιασμός
Πάρα πολλές προσθήκες
Θα το είχα βαθμολογήσει υψηλότερα, αλλά τώρα είναι διαφήμιση σε κάθε άλλο παιχνίδι και αυτό είναι γελοίο. Απεγκατάσταση.
Εύκολες και πολλές διαφημίσεις...
Πολλές διαφημίσεις όλη την ώρα. μάπα
αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που θα κρατήσει τον εγκέφαλό σας ευκρινή, απλά δοκιμάστε το θα κολλήσετε το λατρεύω
Το ωραίο παιχνίδι παζλ πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολο
Αυτό το παιχνίδι είναι κουλ
Καλά ευχαριστώ
Φοβερό παιχνίδι είναι ένα τρέιλερ ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Παρόλο που μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή, έχει πολύ περισσότερες διαφημίσεις από τα περισσότερα από τα δωρεάν παιχνίδια που έχω κατεβάσει μέχρι στιγμής. Εκτός από αυτό, θα ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι 5 αστέρων.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Teka-teki wvuh
Μου αρέσει το BlockPuz. Αν χρειάζεστε παιχνίδια πολλαπλών επιλογών, αυτό έχει 4 σε ένα μέρος και εκεί διασκεδαστικό.
αμνκιτρασάντ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ που νομίζω ότι με κάνει καλύτερο στα παζλ
Πολύ ευχάριστο παιχνίδι.!! Σε δυσκολεύει, όμως αρέσει.!! Περνάει η ώρα εύκολα.!!
Μου αρέσει πολύ να κάνω αυτούς τους γρίφους, διασκεδαστικό να το καταλάβω.
Βρείτε το προκλητικό. έλεγξε ένα ή δύο παρόμοια παιχνίδια. Σου αρέσει αυτό το καλύτερο.
BlockPuz: Jeu de Puzzle Blocs de loisirs Réflexion pamh
Πάρα πολλές διαφημίσεις!
Εξαιρετικά εθιστικό! Μου αρέσουν όλες οι διαφορετικές επιλογές παιχνιδιού.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma gpa
Εξαιρετικό
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Teka-teki mukx
Είναι πολύ διασκεδαστικό και διασκεδαστικό και αύξησε τη βαθμολογία του τεστ μου κατά 30 τοις εκατό από την πρώτη φορά που άρχισα να παίζω. είναι πραγματικά χαρά.
πολύ ωραίο και εύκολο στο παιχνίδι, και σε κάνει να σκεφτείς. και αυτό πρέπει να σκεφτούμε.
ওয়্ত্ওয়্যেহ
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Hlavolamy bwi