(Android/iOS) Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 Epic hileler aksaklık paraları
Mar 5, 2022 20:00:44 GMT -5
Post by vallutheperking on Mar 5, 2022 20:00:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 Epic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 Epic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık paraları ▞▞▞
▞▞▞ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 Epic 2022 version ▞▞▞
Harika bir bulmaca oyunu. Çok ilginç oyun mekaniği. Harika sanat eseri. Daha iyi özelliklerle sık sık güncelleniyor gibi görünüyor. İyi iş geliştirici ekibine devam edin.
Kötü uygulama
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Epic Slagalice qkx
benim için teşekkürler
en iyisi
Dosyası indirilmiyor
İyi
Bu oyunun adını P2W para kapma olarak değiştirmelisiniz çünkü hepsi bu kadar
güzel uygulama
Oyun hiç çalışmıyor. Bir savaş başlatmaya çalışmak hiçbir şey ifade etmez. Karakterlerin açılış ekranı geliyor ve başlayamıyorsunuz. Geri dönmek için geri düğmesine basabilirsiniz ve bu kadar. ne zaman kaybı
oyun çok iyi
İyi bir oyun ama harikasını kullanmak biraz zor
Game saman, đồ họa đẹp, mượt mà, nói chung ưng
Açılmıyor bazen server gelmiyor! Böyle geliyor
güzel aap
Oldukça iyi bir maç 3 bulmaca oyunu. Güzel bir hikayesi ve birçok RPG unsuru var. Kampanyanın 3. bölümünü bitirdim ve ilerleme oldukça iyi hissettiriyor. Kahraman çağırma oranları adil. Çağırma oranlarının korkunç olduğu Empires & Puzzles'tan geldim! Oyunda bir bug ile ilgili ufak bir sorun çıktı. Geliştirme ekibine bildirdim ve müşteri desteği gerçekten hızlı ve yardımcı oldu. Hatayı bildirdiğim için oyun içi bazı kaynakları bile ödüllendirdiler. Oynanış akıcı, eğlenceli benzersiz karakterlerle heyecan verici. Şiddetle tavsiye edilir!
Daha yeni başladım ne yapacağımı bilmiyorum her şeyi okudum bile takıldım kaldım oyunun neresi olduğunu bilmiyorum nereye gideceğimi bilmiyorum Kaldırma
Oyunla ilgili bağlantı sorunlarım var, ancak Geliştiriciler bunları çözmek için gerçekten çok çalışıyor. Verdikleri iyi çaba için puanımı 4 yıldız olarak değiştiriyorum
Şimdiye kadar benim için harika maç 3 oyunu! Empires & Puzzles ve AFK Arena'ya benzer tarz! Harika sanat eserleri. Kaleci!
Açılmadığı için en kötü oyun
Bablu yadav
yol ver
Oyun yüklendi, ardından giriş hikayesini bitirmeden çöktü. O zaman sunucuya bağlanmaz.
Giriş yapamıyorum, herhangi bir aşamada hata oyunu yapabilir lol
kịch bản oyunu hay và thu hút, xuyên suốt toàn oyunu, đồ hoạ khá đẹp mắt, 5 sao xứng đáng
Eğitime gerek olmadığı için kaldırıyorum.. Oyun eğitimleri zorunlu değil isteğe bağlı bir seçim olmalıdır. Aslında beni çok sinirlendirdi. Üzgünüm.
Girişin mükemmelleştirilmesi gerekiyor, aksi takdirde harika bir oyun!
Oynayamaz bile. Sunucuyla bağlantı kesildi.
Müthiş sanat ve güzel oyun! Çevrimiçi PvP modu eklemeli!
Game hay vì chị tôi thiết kế đồ họa
Darkrise - Pixel Action RPG Nhập vai wsb
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Epic Rompicapi tyrs
Vay canına, bir oyun için inceleme bırakmayalı uzun zaman oldu! Bu oyun GERÇEKTEN İYİ ve çok fazla büyüme potansiyeline sahip! Güzel RPG unsurları ile harika bir bulmaca maçı 3 oyunu. Harika grafikler, harika hikaye ve istikrarlı oyun. Geliştirici ve destek, sorulara ve isteklere gerçekten duyarlı görünüyor! Benden şikayet yok! İyi iş!
Diğerlerinin de belirttiği gibi. Savaş açılış ekranını geçmiyor. Oyunu oynamaya bile başlayamıyorum.
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Epic Rompicapi tyrs
Kusura bakmayın harika bir oyuna benziyor 👍👍👍👍👍👍👍👍👍 ama telefonumda açılmıyor lütfen yardım edin😑😑😑😑
Bu gerçekten iyi bir oyun!!! Birkaç maç 3 bulmaca RPG oynadım ve bu benim favorim. Hikaye heyecan verici. Karakterler ve çizimler mükemmel. Yeni oyuncular için birçok oyun içi hediye. Premium paket fiyatları pahalı görünmüyor. Dostça oynamak oldukça ücretsiz. Bir haftadır oynuyorum ve iyi ilerliyorum. Yeni güncelleme yapılacak çok şey sunuyor gibi görünüyor.Genel olarak, Empires & Puzzles veya Gems of War hayranıysanız şiddetle tavsiye edilir.
Aşama 2-24'ü geçmek imkansız, sanırım ganimet kutuları için ödemem gereken yer burası, üzgünüm oyunda bu kadar erken değil!!! Sinirliyim çünkü oyunu gerçekten seviyorum. Henüz yeterli içerik mevcut değil.