Post by vallutheperking on Mar 5, 2022 19:57:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Ta igra je dobra 😍😍, imam pa eno težavo glede "polnila z energijo", to se zelo dogaja, kot da nimamo možnosti pritisniti nikjer v tej igri... Tako, dajem 4 zvezdice ⭐⭐⭐⭐ , in tudi dajanje nalog v tej igri, moramo jo dokončati, vendar se bomo poskušali dotakniti nalog, ki ne prihajajo, zato prosim razumejte mojo težavo in jo napolnite
Pravkar sem poskušal kupiti nekaj dodatnih diamantov 500 iz rožnate škatle z dodatnimi 5 diamanti in 100.000 v gotovini in mi je bremenilo kartico.. vendar moji punci niso poslali nobenih diamantov... BODI PAZEN.. Pisam... To je edina igra, ki mi je zelo všeč, vendar če polni mojo kartico in mi ne da mojega nakupa.. ČAS JE, DA PRENEHAM IGRATI...Fashion Special, pazite na nakup... Iztrgano in zaračunajte zanjo...
To je dobro in vse, vendar sem čakal MESECE, da se modna skodelica vrne, ko boste ljudje končali svoje "majhne spremembe", to je bil najboljši del igre in tako sem jezen, da ste ga odstranili. I. NE ZMORE. POČAKAJ.ŠE.DLJE. ČAKAJ.NI.NIKOLI. KONEC!!😡😡😡😠😠
Zelo zanimivo in zelo zabavno, vendar mislim, da je res dobro, da tudi moji starši igrajo to odlično igro.
SMETI SMETI SMETI Zapravil sem podatke o tej igri in NI BILA VREDNA. Ves čas zamrzne in ko sem znova zagnal telefon, sem moral to igro znova zagnati. Je zelo draga in oblačila so vedno draga in vedno uporabljam diamante. Njena vsebina postane tudi dolgočasna. Ocenil bi 0, če bi lahko Ne priporočam to igro RUBBISH
Prosimo, če ste videli ta pregled, zato prosimo za pomoč in podporo, da hitro dobite diamante in hitro napolnite energijsko ploščico
Hollywood Story®: Fashion Star Приключенски mhz
To igram že kar nekaj časa. In super duper mi je všeč.
Všeč mi je igra 🎮🎮, vendar ne razumem, zakaj jo potrebujemo. Davek 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🥳😊😊😊😊😊😊😊😊😊. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉i
Lahko postane nekoliko premočno in me strese, vendar je včasih lahko zabavno, a hkrati je na voljo veliko nalog.
Najslabša igra, kar sem jih igral . Pravkar sem igral 2 dni in potem se je ustavila in pojavi se sporočilo, da "vaš gane je poškodovan" resno pomeni, kaj za vraga sem dosegel raven 17, zveni manj, vendar zahteva veliko trdega dela . Torej, ustvarjalci iger, če berete to sporočilo, prosim pomagajte mi, prosim, pomagajte mi, da se vrnem moj if
Moja koda: ABMAGWJB
Najboljša igra na svetu!!! ❤❤❤
Omg, kakšna igra, obožujem to igro, najlepša hvala, ker si naredil to igro, vendar je težko zaslužiti zemove
To igro sem igral približno mesec dni, vendar se zdaj ta aplikacija ne odpre
Plačajte za zmago neumnosti. Ne izgubljajte časa, razen če želite plačati tono resničnega denarja za napredek.
Igra je v redu. Ne morete igrati dolgo, ne da bi vam zmanjkalo energije, denarja ali diamantov. To je stalna igra čakanja. Vse je super drago. Upajmo, da tudi vi nimate težav, ker tehnična podpora/storitev za stranke ni v pomoč in se odzovete večno in ne ve natančno, o čem govorijo.
To je zabavna igra, a vse vas je stalo veliko ... Diamanti, ki jih morate kupiti, da nadaljujete v zgodbi. In diamantov ne zaslužite zlahka, če želite zapravljati svoj denar, je to dobra igra. Ker diamanti stanejo 5 $ za 50. In večina stvari v igri stane 100 diamantov ali več. V igri lahko zaslužite $, vendar večinoma vse stane diamante.
Ponavadi obožujem takšne igre, vendar je ta igra zelo počasna! Nemogoče hitro dobiti dragulje, boleče čakanje, zelo počasen napredek in kup težav s cenami v trgovini. Smešno!! Poskusite jih popraviti, ker želim napredovati v svoji igri, vendar ne morem nadaljevati brez plačila draguljev, če lahko vstopim v igro, ne da bi se zrušila! To je malo opozorilo za nove igralce, ki napredujejo z igro.
Ta igra mi je všeč in sem na ravni 610 z vsaj 28.000 diamanti. VELIKA težava je, če posodobite (dobite nov telefon), se vaša igra ne bo prenesla na vaš novi telefon!!! Moral sem dobiti nov telefon, ker je baterija na moji beležki 8 umrla. Ko sem prenesel s pametnim stikalom, se moja igra ni prenesla in se je prikazalo novo uporabniško ime z začetkom igre na prvi ravni. Verjemi mi.. Bil sem popolnoma jezen. Zato POZOR igralci, raje obdržite ta telefon, če želite ohraniti napredek ali igrati na tablici, ki se je ne boste nikoli znebili!! Posodobitev ... 17. oktobra 2018 so mi ponudili 50 diamantov in verjetno ne morete prebrati vseh mojih komentarjev, ker so izrezali najpomembnejši del.
Ta igra je neverjetna. Ko začnem igrati, mi je zelo všeč. Zelo sem vesel. Poskusite tudi to igro. Ko sem jezen, igram to igro, sem padel srečen. Hvala. In še ena hollywoodska zgodba o ljubezni do tebe. Izgubljena ljubezen.😘😘😍😍❤️❤️❤️💋💝
Všeč mi je ta igra, saj porabi veliko mojega časa, moje izpade, to je, da sem v to igro vložil toliko denarja, čeprav je noro. Mislim, da bi morali dobiti več časa, več diamantov ali vsaj narediti nekaj oblek denar namesto tako veliko diamantov
Ta igra je "NAJBOLJŠA" igra, kar sem jo kdaj igral. Lahko nakupujete, lahko kupujete hiše, igrate svoje življenje, lahko počnete, kar želite, ni preveč oglasov. Brezplačne 💎 diamante lahko kupite z gledanjem oglasov. Lahko posnamete svoj film,. Svoj film lahko poimenujete. V igri je toliko mest. To je predobra in zelo zanimiva igra. Raje prenesem to igro... ❤❤❤ veliko ljubezni do te igre❤❤❤❤
ta igra je neverjetna, a ko moram kaj kupiti, potrebujem diamant, ki je tako slaba stvar te igre, sicer je to neverjetna igra
Igra mi je všeč, vendar postane zelo draga in po zadnji posodobitvi moja igra sploh ne deluje pravilno. Ves čas mi govori, da ne morem obiskati prijateljev, ker imajo najnovejšo različico in moram posodobiti, vendar posodobitev ni na voljo. Zelo frustrirajoče in razmišljam o izbrisu aplikacije
Ta igra je dobesedno neverjetna, brez oglasov, zlahka zaslužiti denar in diamante, toliko je dejavnosti! Neskončne možnosti, edina težava, ki jo imam, so stroški <3
Prenesel sem vašo drugo igro za brezplačne diamante, omenjene v tej igri. Igral sem jo in še vedno ji nisem dobil niti zvezdice zaradi lažnega oglaševanja
Ta igra mi sploh ni bila všeč. Imelo je veliko oglasov, ravno ko sem končal prvega, so oglasi prišli od nikoder. Oprosti za mojo angleščino
Všeč mi je, trajalo je nekaj časa, da sem zares razumel, kako deluje, a potem ko sem ugotovil, je to zagotovo ena najboljših modnih iger zame
PREDRAGA ZA IGRAJO..NE MOREMO NAPREJ, BREZ POTROŠBE DENARJA...ENERGIJA TRAJA DOLGO IN NALOGA VZME PREVEČ ENERGIJE, KI JE IZKLJUČENA
Všeč mi je igra, toda razlog, zakaj sem ji dal 4 zvezdice, je energija
Igra je dobra, še posebej modni pokal je bil neverjeten, vendar je prikazano nekaj majhnih sprememb, upam, da bi bilo bolje, da bi modni pokal vrnili zelo kmalu .... toda nakupi aplikacij v gostilni so previsoki in tudi zvezdniški klub še posebej .... ampak kmalu prinesite modni pokal....in zgodba je zelo, zelo neverjetna in tudi zakaj hranite 1000 in 2000 diamantov v kolesu sreče v igralnici, ko jih ne bi smeli dati?
Se ponavlja 😭😭😦😦😧😧😩😩😞😞😟😟😢😢🙁🙁☹️☹️😥😥😣😣😔😣😣😔
What The Hen: 1on1 summoner game Παιχνίδια στρατηγικής vumw
Všeč mi je ta igra, vendar vam ne dajo dovolj denarja ali energije ali diamantov, prosim, dajte nam več denarja, energije in diamantov
Ful dobra igra
Rad igram to igro, samo želim si, da ne bi bilo vse tako drago in da večina predmetov ne stane diamantov, saj jih je težko sestaviti.
Ta igra je odlična, vendar obstaja nekaj težav, ena je ta, da vam ne more biti všeč odtenek vaših las ali frizure, kot so vam všeč, če ste izbirčna oseba, to ni za vas, všeč mi je, vendar ima lahko nekaj težav
res dobra igralna izkušnja, vendar vse stane preveč denarja in diamantov, tako da je zame minus zvezda.
JE ZELO DOBRA IGRA
Zabavno je in povzroča odvisnost, vendar se zdi, da je velika gotovina, preveč različnih "klubov", da bi se pridružili, ki stanejo pravi denar. Želim si, da bi bilo več možnosti za oblačila z uporabo »igralnega denarja«. Zdi se, da so diamanti valuta za vse, zato jih je težko varčevati za nakup obleke, in če pridobim energijo, vendar imam že največ, se ne dodaja, zato je ne morem uporabiti. Vendar je to zabavna igra in uživam v lovu na predmete, ki jih lahko uporabim v areni za osvajanje nagrad. 🏆