Post by vallutheperking on Mar 5, 2022 19:41:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים כסף ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Planet Forever 2022 version ▞▞▞
רמה 16 של עכבר כל כך גרועה שזה מחק לגמרי את כל הרצון הטוב שלי כלפי המשחק והכותב שלו. לעולם לא אשחק שוב בסדרה הזו.
ממש אהבתי את המקורי וממש שמחתי לראות אחד חדש, אבל פשוט קשה לי להשיג כוכבים, הכי הרבה שאני יכול להשיג זה 1 וזהו. באלה המקוריים, אני אוהב את המצב הסיבתי והמתוזמן. אבל שיטת הנקודות עם זה פשוט נראית כבויה. מקווה שזה ישתנה.
זה משעמם, וכשאני מוריד את זה אני לא יכול לשחק בזה 🙃🙃
יש רמות שדי קשה לקבל עליהן 3 כוכבים בלי כובעים או הפעלות, וכמה אחרות ממש בלתי אפשריות בגלל פקדים ניידים. (אני מסתכל עליך, פגוש את החיפושיות) ולא משנה כמה בטוח אשחק, תמיד יהיה אויב אחד מחוץ למסך שיתפוס אותי בהפתעה וימנע ממני את הניקוד. בסך הכל, המשחק טוב, והיה משתפר אם שיטת הנקודות שלו הייתה מעובדת מעט.
נורא לא יכולתי אפילו לקפוץ
אני לא אוהב את זה יותר מדי כי אחותי פשוט מפחדת מחתולים עכשיו היא לא תרצה לקנות חתול היא אפילו לא רוצה לקנות כלב היא עדיין מפחדת מכלבים כלומר אני לא אוהבת את זה כי אחותי התינוקת כואב לי לראות אותה בוכה על חתול שאוכל הכל אני מתכוון אני אוהב את המשחק אבל לאחותי לא ואני לא אוהב לראות את אחותי בוכה על איזה משחק שהוא פשוט מזויף אני מתכוון שאני אוהב' לא אז בגלל זה אני לא רוצה למחוק את המשחק הזה כי אני רוצה לשחק בו אבל אני כן רוצה למחוק את זה
משחק טוב אבל לוקח יותר מדי זמן כדי להיות גדול ואין לי כל כך הרבה זמן למה לתת 2 מבטים
כמעט בלתי אפשרי לקבל 3 כוכבים מבלי להשתמש בכוח
אני אוהב את המשחק אבל הציידים מעצבנים אותי
המשחק הזה היה מופרך מוחלט. אי אפשר היה להשיג אפילו כוכב אחד והבקרות היו נוראיות. אם הייתי יכול לתת לו -1000000000 כוכבים הייתי עושה זאת. הייתי מבלה דקה רק בסיבוב סביב בוש אחד או במרדף אחרי רוכב אופניים כי כפתור המחוונים שלי פשוט ייעלם באקראי או שהשליטה שלי תתקע.
Forever הורד.
זה סופר כיף, הטלפון שלי עמד על 94% ועכשיו הוא על 5%! זה גוזל זמן רב 😍😎😄😁😂
הפקדים נוראיים. נורא לחלוטין. "אה, לחצת קצת ימינה? הנה, לך שמאלה 500 רגל." לא יכול ליהנות ממה שהוא משחק נהדר בכלל
זה בסדר, למרות שזה מרגיש שאני צריך להשלים כל רמה ב-100 אחוז כדי לקבל מספיק מטבעות כדי לעבור לעולם הבא
זה טוב אבל זה Weerd באותו הזמן
רשימת משחקי Nintendo Switch (G – P) - Lisa Rüedi
זה טוב כמו הגרסה המלאה אבל לא במחשב (או במחשב) זה קצב משחק טוב בבקשה וגם משחק 2D נהדר
יסודות אנגלית - הכנה לבחינה הפסיכומטרית
צריך לשבור שיאים כדי לשחק בעוד שלבים מעפן
אלוהים, זה מסטיק קטן שיוצר דינוזאור גדול
טוב, אבל קשה מדי להשיג כסף.
1.4.5 מהמפתח Skytec Games, Inc. בחינם (Android). ... Tasty Planet Forever APK
זה משחק כל כך נהדר! כל אתגר הוא שונה וממכר! אוהב את זה!
אני צריך כסף!
זה משחק מגניב וממש כיף אבל אני צריך להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש אם אני רוצה לשחק. אז תקן את זה ואני אתן חמישה כוכבים. חוץ מזה הנקודות בסדר ואולי לא כל כך חידודים מזמן?
דברים חדשים מסוגלים עכשיו הכל
Blue Planet Bungalow · Abba's Glory Land Huts and Rooms - Agonda ... There's really good restaurant on site , serves very tasty food. ... Forever Favorite”.
המשחק הזה מאוד כיף אני אוהב שאת חיה שאוכלת הכל ולאכול בני אדם זה כיף ונראה שכך העולם ייגמר והאהוב עליי הוא הכתם אבל בבקשה תעשה דמויות חדשות
כל מה שאתה מקבל זה כוכב אחד. נהייתי מספיק גדול לאכול בלוקי ערים וכוכב אחד!!!!! הסרתי.
עבור 3 כוכבים 🌟 צריך לשלם כסף זה רק זה
זה משעמם המכוניות חוסמות לי את הראייה
משעמם לא כזה כיף לא הייתי מוריד את המשחק הזה אם היית יוצא לנסיעה במכונית היית משתעמם ממנו מהר
משחק טוב מאוד לקח לי 5 חודשים להשלים את המשחק אבל היית צריך להתחיל את ה-Gray goo כמה יוקטומטרים
קשה להשיג מטבעות
לעלות רמות לוקח יותר מדי זמן. אתה פשוט אוכל את אותם הדברים שוב ושוב בזמן שהם מתחדשים עד שתגיע לסף שרירותי כדי שתוכל לאכול את הדבר הבא.למשחק המקורי יש הרבה פחות תוכן אבל הוא היה יותר מרגש מכיוון שבילתת פחות זמן באכילת אותו הדבר. מערכת הדירוג איומה ואתה צריך לשחק באותה רמה פעמים רבות או לצפות בעשרות פרסומות כדי לפתוח עוד כמה רמות. הרוב המכריע של התוכן נעול.
מגניב אבל ישן מדי
המחשב הנייד שלי הסיר את ההתקנה שלו כדי לפנות sace ועכשיו אין לי את נתוני השמירה שלי בחזרה. איבדתי את כל העולמות שלי שפתחתי (כל עולם חוץ מהחור השחור) ואיבדתי את כל שלושת הכוכבים שלי בעולם הגו' האפור שלקח זמן לעשות אותו. נא לשחזר את הרכישות שלי.
אני אוהב את המשחק, הוא עורר בי נוסטלגיה כזו כי נהגתי לשחק במשחק המקורי (עם הדמות הגו') כשהייתי ממש קטן. זה קצת יותר טוב כי למעשה יש לך עולמות ודמויות שונות. מה שהלוואי הוא אם אולי תשים רמות שונות כי היקרות יותר גורמות לך לשלם על אותו עולם אבל על אופי שונה. בכל מקרה זה משחק מעולה!
טיסות זולות ל בוסטון החל מ-₪727 - KAYAK
Lonely One : Hole-in-one Športové hry ens
אני מרגיש שזה לא מותאם מספיק לנייד. הפקדים מביכים.