Post by vallutheperking on Mar 5, 2022 19:38:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
See mäng on nõme!
Akilah jeffy
Okei
Bubble Shooter Mania - Blast פאזל jsle
See meeldib mulle väga. Minu ainus etteheide on see, et mängu alguseni kulub veidi aega.
Lõõgastav," mulle"...🌈
See jääb numbrite külge.
Bubble Shooter Mania - Blast פאזל jsle
Lõbus mäng ja lõbus mängida
Mullid on liiga aeglased
lõbus mäng ja lõõgastav😍
Lõbutsema.
Thrill Rush Theme Park ریسنگ ovb
Lõpetage veidi aega ja jahutage
Hea, välja arvatud hang @ lv 723, rakendus jäi uuesti seisma, kuid sai uuesti alustada lv 1-st???
Ma armastan seda mängu...ma ei tea, mida muud öelda peale selle...sõltuvust tekitav ja lihtsalt IMELINE 👏
Suurepärane lõbus mäng. Saab mängida tunde ja ma teen
Ma naudin seda mängu.
Ma lihtsalt armastan poppinulle. See on lihtsalt väga rahuldust pakkuv! Rahustab mind 2 põhiliselt.
See on kõigi aegade parim mäng kaks pöidlaga 👍 👍
Väga hea asi
Ma ei viitsi mängimise eest maksta, kuid kui ma selle teatud "joone" ületasin, ei olnud praktilised ostud mulle kättesaadavad. Kas ma saaksin korraliku paketi hinnaga 6,99 kuni tasemeni 325? Siis pakuti mulle ainult kalleid või kui odavaid, siis ebapraktilisi pakette
Armastan mängu, kuid see on 40. tasemel kinni. Väga häiriv
MUL ON SUURED TERVISEPROBLEEMID JA SEE MÄNG TOOTAB MU NÄELE NAERATA 😃.
Päris hea mäng
Suurepärane mäng. Hoiab mu mõtteid töös, kuni midagi olulist esile kerkib.
Hea ja väga lõbus aegadeks, kui on vaja stressi leevendada.
Vajab rohkem raha. Ja paremaid punkte kõigi väljavõetavate pallide eest ja lõpetan värviliste pallide andmise Ma ei saa kasutada pallide vöökohta, siis pole 3 tärni
Allalaadimine võtab kaua aega ja ärge öelge, et see on minu telefon 🤔
Lihtsam kui mõni muu mullihüpe, kuid lõõgastav.
See on kindlasti lõbus ja lõõgastav. Ei mingit survet.
Arvasin, et seda on lihtne mäng mängida, kuid see pole siiski lõbus. mängi seda!
Suurepärane mäng, kiire tegevus!
Armasta mängu
Naudin seda väga, kuid mul ei õnnestu mõnda münti osta ja mu põrsas on täis
Lõbus mäng, kuid ausalt öeldes tundub, et see läheb palju kiiremini raskemaks kui id nagu id, kuid ma naudin siiski aeg-ajalt mängimist 😊
Uustulnuk siin, naudib seda väga, välja arvatud: kaadrid läksid raisku, kuna asjakohaseid värve pole saadaval.
Seni hea
LIIGA PALJUDE MÄNGUKUULUTUSTEGA TÄIELIKULT rikutud. KUSTUTAN, KUI MUL ON TÜDINUD KUULUTUSELE RAISATUD AJA SUMMAst
See on nõme, kui tegemist on videoga, et kahekordistada oma võimendust või raha. Sa ei saa seda vastu
Sellel mängul pole tähti!! Seda on lihtne mängida. Tootjad tahavad, et maksaksite mängimise eest suurt raha. Ma kustutan selle. Veel üks asi, võib-olla peaksite laskma mängijal läbida 2. taseme, enne kui hakkate hinnanguid küsima! Ei, pärast mitut mängu on teil võimalus münte tasuta saada. Rahareket
Ma arvan, et see pole see, mida ma otsisin!
Suurepärane mullimäng. See on keerulisem kui mõned teised. Mulle meeldivad väljakutsed, seega mängin seda mängu iga päev.
See oleks hea mäng, välja arvatud kõik sellel esinevad vead. Vales suunas liikuvad pallid ei meeldi mulle. Kui ma päästikule vajutan, tahan, et minu osa ei mõjutaks tõrgeteta tarkvara, nii et hüvasti...
Eesmärk ei ole alati täpne. Mänguaeg on sageli lühem kui reklaamiaeg. Pärast 200 mängu hakkab mul igav. Sa pead raiskama palju näidendeid, sest pole sama värvi mullid.
See mäng on tõesti sõltuvust tekitav. Ma ei saa mängimist lõpetada.
mõnus lõbu
Et aeglustada ilma erutuseta
väga hea
Lihtsalt Absoluutselt armastan erksaid värve jah