Post by vallutheperking on Mar 5, 2022 19:32:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Mini Block Craft 2022 version ▞▞▞
Ήταν δύσκολο να ελεγχθεί και σε πολλές διαφημίσεις
Κατά την ειλικρινή μου γνώμη μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, μπορείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! φτιάξτε οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε για παράδειγμα - τη μεγάλη πόλη (κόσμος) ή τον ζωντανό κόσμο της άγριας φύσης της προεπιλογής - BearPark (κόσμος).
Εγώ πεοσπαθώντας να βρω free Minecraft game be like 😂🤝
Αρκετα καλο παιχνιδι αλλα δεν εχει ωραιο τροπο για την τοποθετηση των κυβων
Του έδωσα 1 αστέρι μόνο π.χ. από τη δημιουργική λειτουργία του, αλλιώς ο κόσμος επιβίωσης είναι μόνο μια λέξη απογοητευτικό είναι πολύ δύσκολο είναι σαν να γεννήθηκες απλά για να πεθάνεις αν μπεις μέσα στο νερό θα πάθεις γρίπη και θα πεθάνεις αν περπατήσεις στο έδαφος θα πεθάνεις bcz από κρύο κλπ σε μόλις lvl 1 δεν μπορείς να παίξεις αυτό το παιχνίδι κατευθείαν χωρίς να υποφέρεις ή να μην πεθάνεις αν θέλεις να παίξεις δημιουργικά προχώρα αλλά σίγουρα δεν θα σου προτείνω να παίξεις επιβίωση
είναι οτκ
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση και το λατρεύω, μοιάζει απλώς με mindcraft. το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ.
Παιδιά το παιχνίδι είναι τελείως αλλά του βάζω τέσσερα αστεράκια επηδει άμα χτυπήσεις ζώα έρχονται σε κυνηγάνε και σε ενοχλούμε συνέχεια κάντε κάτι παρακαλώ παρόλα αυτά ωραία δουλειά 😄😄😄😄😄😄😄😄🤣😂😂😈
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα και μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας όποτε θέλετε επειδή είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, το βαθμολογώ με τρία🌟, επειδή ένα πρόβλημα δεν μπορείτε να οδηγήσετε το αυτοκίνητο στο όμορφο αρχοντικό
Η επιβίωση έχει σπάσει. Όταν έχω craft olanks με ξύλο δεν μπορώ να τις χωρίσω σε 2 στοίβες. Αν έχω 2 από κάτι δεν μπορώ να φτιάξω 2 στοίβες με 1 στο καθένα. Α, και επίσης υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Αν ανοίξω το απόθεμά μου και μετά το κλείσω, λαμβάνω μια διαφήμιση. Και 5 δευτερόλεπτα μετά την παρακολούθηση μιας διαφήμισης θα πάρω άλλη μια επειδή ελέγχω αυτό που μόλις πήρα.
Έχω φτιάξει μια ολόκληρη πόλη και προσπάθησα να γίνω μέλος και δεν τα κατάφερα και αναγκάστηκα να διαγράψω και να κατεβάσω ξανά και όλα έχουν φύγει. 😭😭😥😥😭
I loveee ittt❤️❤️❤️😚😚😚😝😝Κατεβάστε το τώρα!
Ωραίο παιχνίδι, αλλά ήταν τόσο βαρετό δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας.. βαθμολογήστε αυτό το 1 αστέρι συγγνώμη
Καλό παιχνίδι, μόνο που υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις! Είναι τόσο χαζό! Αλλά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, όπως ακριβώς θέλω να αλλάξω το όνομά μου και το Avatar μου. -Coffee_BearCoffee
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι ότι όταν θέλω να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο και χτίζω ζώα, πάντα υποτιμώ και μπαίνω στο κτίριο σου, ακόμα κι αν έχεις ψηλό τοίχο, γι' αυτό του δίνω 4 αστέρια 🌟🌟🌟🌟
Περίμενα πάνω από 30 λεπτά και ήταν ακόμα στη σελίδα φόρτωσης. Δοκίμασα επίσης το Uninstaller και επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Αλλά ακόμα τίποτα. Δεν συνιστώ τη λήψη αυτής της εφαρμογής.
Αυτό είναι φρικτό περίμενα να φορτωθεί για περίπου μία ώρα και κάτι άλλο και έχω παίξει άλλα παιχνίδια που χρειάζονται Wi-Fi και άλλα και δεν χρειάστηκε ποτέ τόσο πολύ για να φορτώσει. Όταν έφτασα να παίξω, έπαιξα για περίπου ένα λεπτό πριν αρχίσει να καθυστερεί και μετά υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις! Εάν σκέφτεστε να το κατεβάσετε, μην το κάνετε.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά φαίνεται τόσο αληθινό. Το ζώο είναι τόσο αληθινό και μπορεί να με μάθει να κάνω παιχνίδια σε παρακαλώ. tq
PLAY NOW free creative online multiplayer games or survival exploration games. Build a mini world 3D and share to multiplayer. Mine and block
Είναι το καλύτερο παιχνιδι που ξέρω ότι έχω εγκατεστημένο εδώ και 6 μήνες και είναι τέλειο μάλιστα δεν κόλαη καθώλου απλά αν μπορείς να βάλεις ένα multi-player mode... τέλειο...
Καλό καπος
Always On Edge - Όχι μόνο φως! - CherryAPK
headed by the staurogram.108 The block marks the grave of “Seleucus, elder of ... έας πρεσβύτε|ρος υἱὸς Λουκί|ου καὶ τῇ συν||βίῳ μου Πα-.
Αυτό το παιχνίδι πρέπει να διορθωθεί γιατί το πήρα μια μέρα και διέγραψε τα σπίτια που έχτισαν και μια μέρα έφτιαξα το δικό μου σπίτι και μετά την επόμενη μέρα είχε φύγει και ήμουν σε έναν διαφορετικό κόσμο και δεν προσπαθώ να να είσαι αγενής, αλλά μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα ή να μου πεις πώς
Δεν λειτουργεί στο Lenovo TB-7304F, χωρίς προειδοποιήσεις, λέει φόρτωση, όχι. Ακόμα τουλάχιστον δεν υπήρχαν διαφημίσεις ή μικρο-συναλλαγές, σίγουρα αξίζει ένα αστέρι για αυτό. Ευχαριστώ.
Παιδιά δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα και θέλω να σας ρωτήσω: Υπάρχουν όλα τα ζώα;πχ πουλιά πάντα αρκούδες
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια λειτουργία play-together. Προσωπικά πιστεύω ότι ειδικά στο survival mode, η συνεργασία με έναν άλλο παίκτη θα ήταν πολύ πιο αστεία. Θα είχαμε τη «φάλαινα» μιας εποχής.
[19/10] 38 Premium Android εφαρμογές εντελώς δωρεάν και 62 ακόμα σε ... Cartoon Craft $0.99 -> Δωρεάν; Η προσφορά ισχύει για 6 ημέρες ακόμα
Catch the Candy: Fun puzzles Teka-teki ugv
Μαλακια
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά πάντα παγώνει και χρειάζεται χρόνο για να φορτώσει
Mini Block Craft Jocuri obișnuite pil
Αυτή είναι μια εξαιρετικά κακή εφαρμογή. Εάν δείτε αυτήν την κριτική, μην εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή. Τα γραφικά του είναι κακά αντικείμενα είναι κακά, δεν σας αφήνουν καν να επιλέξετε τι σανίδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όχι τόσα πολλά αντικείμενα.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι αλλά υπάρχουν αρκετά bugs. Πρώτα, έφτιαξα μια βάση και το παιχνίδι με κλείδωσε. Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα. Δούλεψε μια χαρά για μερικούς μήνες. Είχα φτιάξει έναν τόνο σπιτιών αλλά σήμερα δεν το βρήκα. Υπήρχαν ένα σωρό βάρκες γύρω από ένα από τα σπίτια μου. Οι βάρκες ήταν ακόμα εκεί, αλλά το σπίτι δεν ήταν εκεί. Θα το συνιστούσα αν είστε δημιουργικοί και σας αρέσει να φτιάχνετε πράγματα, αλλά πρέπει επίσης να είστε εντάξει με το να χάσετε την εργασία σας.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, αλλά ένα πρόβλημα είναι όταν περπατάτε εκεί τα προβλήματα, οπότε παρακαλούμε να το διορθώσετε, ευχαριστώ
Καλό ήταν
Craftsman: Building Craft - Εφαρμογές στο Google Play
επαιζα το παιχνιδι κανονικα και εφτιαχνα δωματια και ξαφνικα επαθε κατι και τα δωματα μου εκαναν κατι παραξενα παραγματα φτιαξτε το πλιζ παντος ειναι τελειο παιχνιδι αν δεν ειχε τετοια πραγματα φτιαξτε το πλιζ.
Τα προβλήματα των άλλων είναι χαμηλά. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Το έκανε ως παιχνίδι για πολλούς παίκτες. 👍👍ό,τι καλύτερο.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά μπορείτε να ενημερώσετε κάποια πράγματα όπως να ταΐσετε ζώα κάποιους χωρικούς. Αλλά το παιχνίδι είναι καλό
Αυτό είναι το παιχνίδι είναι υπέροχο, έχει μερικά έπιπλα, αλλά εξακολουθεί να ανακαλύπτει πού βρίσκονται οι υαλοπίνακες.
Minecraft Mini Ng Mini Σειρά 2-σε-1 Παιχνίδι Σειρά Για Mini Φιγούρες. 25.49€. 6 Years ... Minecraft Craft A Block 2 Pack Action.
Δίνω σε αυτά μόνο 1 αστέρι γιατί σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Και όταν παίζω Free fire in δεν μπορώ να πάρω υστέρηση Παρακαλώ αγνοήστε αυτά
Υπάρχει κακή υφή μπλοκ αντικατέστησα το παιχνίδι με το Survival craft 2. Γι' αυτό δεν μου αρέσει και δεν υπάρχει λειτουργία επιβίωσης για το Binita το μοναδικό του παιχνίδι δημιουργικής λειτουργίας και για τη λειτουργία επιβίωσης πρέπει να κατεβάσετε την έκδοση επίδειξης αυτού του παιχνιδιού η δοκιμαστική έκδοση δεν έχει λειτουργία δημιουργικού. Μόνο η λειτουργία επιβίωσης και η πρώτη έκδοση έχουν και τις δύο λειτουργίες, αλλά όταν χτίζετε μια έπαυλη σε δημιουργική λειτουργία, λέει ότι η μέρα έχει τελειώσει. 🙁 Κατεβάστε το Survival craft 2 ή την κανονική έκδοση του Survival craft. 🙂
Αυτό το παιχνίδι είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Όταν ξεκίνησα δεν μπορούσα καν να ελέγξω την τέχνη μου. Και όταν ξεκίνησα πραγματικά το παιχνίδι, δεν υπήρχε κουμπί βοήθειας και δεν ήξερα πώς να φτιάξω τίποτα. Όπως είπα και πριν, θα χρησιμοποιούσα οποιαδήποτε προσβολή για αυτό το παιχνίδι. Θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι εκατό 👎👎👎👎👎😝😝😝😝😝. Παρακαλώ ΠΟΤΕ, σοβαρά ΠΟΤΕ μην κατεβάζετε αυτό το παιχνίδι. Θα προτιμούσα να βλέπω ηλίθιες διαφημίσεις για ανόητα πράγματα για ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ παρά να παίξω αυτό το παιχνίδι για ΠΕΝΤΕ Λεπτά.